Ambassadeur Een nieuwe tijd!

01
Ma Apr

Ambassadeur Een nieuwe tijd!

Wij zijn verheugd te melden dat de bekende schrijfster Annegreet van Bergen in 2019 en 2020 de ambassadeur is van het project.

Annegreet van Bergen (Enschede 1954) studeerde en werkte als journalist in Amsterdam, maar woont al weer bijna vijftien jaar in de Achterhoek. Met haar bestsellers Gouden jaren en Het goede leven kreeg zij landelijke bekendheid. Hierin beschrijft zij hoe de stormachtige naoorlogse groei Nederland onherkenbaar heeft veranderd.

In haar beide boeken weet Annegreet als geen ander te vertellen hoe de naoorlogse groei ons leven op alle fronten heeft veranderd. Voor oudere generaties zijn haar boeken een feest van herkenning, voor jongere generaties leveren haar boeken veel verbazing op over hoe anders het leven van hun ouders en grootouders eigenlijk was.

We zijn heel erg blij dat zij zich als ambassadeur aan het project heeft verbonden en samen met ons de inwoners van de Achterhoek deze bijzondere tijd wil laten zien.

Meer weten over onze ambassadeur? Kijk dan op haar website, of lees haar boeken!

Foto: Ingrid Zweverink


`