De Rabobank draagt bij aan Een nieuwe tijd rijdt!

22
Do Jul

De Rabobank draagt bij aan Een nieuwe tijd rijdt!

Het Coöperatiefonds van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek heeft besloten tot een eenmalige bijdrage van €5000,- voor het project Een nieuwe tijd rijdt!

Met de bijdrage van de Rabobank kunnen wij de laatste verbouwing van de SRV-Wagen bekostigen: de buitenkant! Hiermee geven we de SRV-Wagen een mooie nieuwe look en is deze tegelijkertijd beter bestand tegen weersomstandigheden.

Duurzaamheid en bijdragen aan de energietransitie zijn onderdeel van het project Een nieuwe tijd! en staan ook bij de Rabobank hoog op de agenda. We doen dit samen in de Achterhoek. De Rabobank draagt niet alleen bij met de bijdrage vanuit het coöperatiefonds, maar ook met kennis in het programma rondom de tour tijdens Een nieuwe tijd rijdt!

We zijn onwijs blij dat we de SRV-Wagen nu helemaal af kunnen maken en samen met Rabobank nog meer inwoners in de Achterhoek kunnen bereiken om de escaperoom te spelen.

Vanaf september rijden we door de hele Achterhoek, kom je ook?`