Fotoverslag festival Een Nieuwe Tijd!

03
Wo Aug

Fotoverslag festival Een Nieuwe Tijd!

Op 1 juli was het feest in de SSP-hal van de DRU in Ulft! Als afsluiting van het project Een Nieuwe Tijd! Wederopbouw in de Achterhoek organiseerden we een festival voor alle Achterhoekers. Afgelopen jaren zijn er diverse activiteiten langsgekomen waarin het wederopbouw erfgoed van de Achterhoek en de bijbehorende verhalen centraal stonden, maar waarbij we ook een brug naar de toekomst hebben geslagen. Denk aan Open Monumentendag, de SRV-wagen met escaperoom en interactief minimuseum, het verhalenproject, het project Groen in de Wijk en de verkiezing van de Ruwe Diamant. Tijdens het festival kwamen al deze projecten samen. Het was een feestelijke afsluiting met voor ieder wat wils: spannend én informatief!

Wij genieten nog even van na van het festival dankzij onderstaand fotoverslag. Geniet je met ons mee?


`