Achterhoekse bespaaractie

01
Wo Jan

01 januari 2020

Achterhoekse bespaaractie

Met AGEM samen besparen voor een duurzame toekomst

Samen bereiken we meer! Met de Achterhoekse Bespaaractie kies je samen met andere Achterhoekers voor het isoleren van je huis. Dat levert je geld én meer woongenot op. Veel huizen van voor 1980 zijn bij de bouw niet of beperkt geïsoleerd, waardoor er met name in de wintermaanden veel warmte onnodig uit huis verdwijnt. Dat is zonde, want jij betaalt wel voor deze warmte, doordat je gas verbruikt. Door samen isolatie in te kopen verzeker jij jezelf van een goede aanbieding en betrouwbare uitvoering door lokale bedrijven.

Met de Achterhoekse Bespaaractie kun je meedoen aan het samen inkopen van:

  • Dakisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Vloerisolatie
  • Isolatieglas

Met deze gezamenlijke inkoopactie bespaar je niet alleen direct op je maandelijkse energiekosten, je huis wordt er ook comfortabeler van en stijgt daardoor in waarde. Ook draag je zo jouw steentje bij aan het milieu. De Achterhoekse Bespaaractie is een initiatief van het energieloket van de gemeente, dat wordt uitgevoerd door AGEM. Het energieloket neemt je al het werk uit handen. Jij hoeft je alleen maar aan te melden en mee te doen. Vanzelfsprekend zit je nergens aan vast en maak je altijd je eigen keuzes.

Nu is een gunstige tijd

Het isoleren van jouw huis is nu extra gunstig. Niet alleen profiteer jij van een scherp aanbod, er is sinds 2 september ook nog eens een landelijke isolatiesubsidie beschikbaar, waarmee ongeveer 20% van de kosten vergoed kan worden. Natuurlijk gelden voor deze subsidie wel een aantal voorwaarden. Voor meer informatie over de landelijke isolatiesubsidie SEEH verwijzen wij je naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

De voordelen van de Achterhoekse Bespaaractie:

  • Direct besparen op maandelijkse energiekosten
  • Meer woongenot in een tocht- en vochtvrij huis
  • Een steentje bijdragen aan het milieu en onze mooie gemeente
  • Vooraf een persoonlijk advies op maat
  • Profiteren van goede aanbiedingen van lokale samenwerkingspartners
  • Geen omkijken naar de uitvoering

Kijk op de website van de AGEM voor meer informatie over de bespaaractie die zij voor jou én jouw buren beschikbaar stellen.

 

 

 

 

 


Meer info

Kijk voor al je vragen over duurzame energie en energiebesparing in de Achterhoek op de website van het verduursaam Energieloket. 

Foto's

Projectdetails

Tijdstip
van 00:00 tot 17:00

Duur
van 01-01-2020
tot 01-01-2020

Thema's
Draagvlak
Duurzaamheid
Omgevingswet
Wijkaanpak

Categorieën
Agenda-item
Educatief
Evenement
Project-item

Meer informatie over deze activiteit

Website bezoeken