Duurzame Achterhoekse huizenroute

02
Za Nov

02 november 2019

Duurzame Achterhoekse huizenroute

Ieder jaar op de eerste zaterdag van november organiseert het energieloket de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. In de hele Achterhoek stellen eigenaren van duurzame woningen, bedrijven of andere locaties hun deuren open en delen hun kennis en ervaringen met iedereen die interesse heeft. Een mooie manier voor inwoners uit de Achterhoek om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te zien. En om van de eigenaren te horen wat hun ervaringen en hun tips daarbij zijn.

Eigenaren in de Achterhoek worden uitgenodigd om op 2 november de deuren te openen. Heb jij een duurzame (jaren ’50 of ’60) woning, boerderij, kantoor, park of ander object? Meld je dan tot 20 oktober aan bij het verduursaam Energieloket.

Wil je graag inspiratie opdoen om je eigen woning of pand te verduurzamen? Ga dan op 2 november op pad bij alle opengestelde panden. Deze kan je vinden op de website van het verduursaam Energieloket. Ook alle panden van vorig jaar staan hier op deze website.

Ook panden uit de wederopbouwtijd zijn te verduurzamen! Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van Hanneke en Jos die gasloos wonen een typische jaren ’50 woning. Er is nog veel meer inspiratie op te doen tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute op 2 november!

 

 

 

 

 

 


Meer info

Kijk voor al je vragen over duurzame energie en energiebesparing in de Achterhoek op de website van het verduursaam Energieloket. 

Foto's

Projectdetails

Tijdstip
van 09:00 tot 17:00

Duur
van 02-11-2019
tot 02-11-2019

Thema's
Draagvlak

Categorieën
Agenda-item
Educatief
Evenement
Project-item

Meer informatie over deze activiteit

Website bezoeken